Matmuffins_1200x500.jpg

Matmuffins med salami og ost

Bakverk 0 - 20 min

En næringsrik matmuffins med grovt mel, egg, grønnsaker, salami og ost – som både smaker og metter godt! Supert å ha i matboksen!

Ingredienser

Ca. 30 små muffins

2 løk
6 hvitløksfedd
2 rød paprika
1 purre
Litt olje til steking
10 dl grovt glutenfritt mel
4 ts bakepulver
4 store egg
6 dl kefir
250 g salami, gjerne mager og skåret i små biter
300-400 g ost, revet
Oregano

Slik gjør du

  1. Hakk løk, paprika og purre. Ha litt olje i en stekepanne og fres grønnsakene til de blir myke.
  2. Visp sammen egg og kefir.
  3. Bland i mel, bakepulver og salt.
  4. Rør deretter i de stekte grønnsakene, salamien og osten.
  5. Ha røren i smurte muffinsformer. Fyll formene maks 2/3 fulle.
  6. Strø gjerne litt ekstra ost på toppen.
  7. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Kilde: Lise Friis Pedersen