Nettkurs for ansatte på helseinstitusjon

Pasienter og brukere med cøliaki har behov for trygg glutenfri mat på institusjoner. Vi vet at de fleste gjør så godt de kan, men at det likevel er stor usikkerhet knyttet til håndtering, oppbevaring og tilberedning av glutenfri mat. Dette kurset gir de ansatte verktøykassen de trenger for å tilrettelegge for pasienter og brukere med glutenintoleranse. 

For henvendelser, spørsmål og interessefor for kurs, kontakt hilde.gravdal@ncf.no

alt

"Vi kan øke tryggheten for en glutenfri hverdag for den aktuelle klienten vår"

- Tidligere kursdeltager

 

 Vil du støtte vårt arbeid med å heve kompetanse om cøliaki i samfunnet? Bli medlem! 

 

 

 

 

HI.jpg

Trygg glutenfri mat og matglede!

Nettkurs for ansatte på helseinstitusjoner.

Dato og tid: Torsdag 24. juni, kl 10-12

Kurset er gratis!

HI.jpg

Trygg glutenfri mat og matglede!

Nettkurs for ansatte på helseinstitusjoner.

Dato og tid: Onsdag 18.august, kl 10-12

Kurset er gratis!

Klikk på logoene for mer info