Norsk cøliakiforening – en organisasjon for deg som ikke tåler gluten. Vi er også til for alle berørte og de som ønsker å støtte oss.

Årets glutenfrie bedrift_2018.jpg

Har du et glutenfritt favorittsted?

Send inn nominasjon på et serveringssted eller konditori som du synes utmerker seg! Legg ved litt informasjon om tilbudet/utvalget, tilgjengelighet og hvor synlig tilbudet er gjort (frist: 1. oktober).

Send inn nominasjon

Trond_svart_hvitt_7.png

Spør vår ekspert

Spørsmål om glutenintoleranse? Legg inn spørsmål og få svar fra prof. dr. med. Trond S. Halstensen. Du kan legge inn spørsmål når som helst, Halstensen svarer onsdager kl. 18.00–20.00. Du kan også søke på tidligere spørsmål og svar i arkivet.

Handlevogn3.jpg

Staten ser på grunnstønaden

– Vi har all grunn til å tro til at personer med cøliaki fortsatt vil få grunnstønad, sier generalsekretær Knut H. Peterson.

ice-2759348_1920.jpg

Her får du is med glutenfri kjeks

Er du på jakt etter iskrem med glutenfri iskjeks, så kan du ta en titt på denne listen. Dette er tips fra engasjerte medlemmer og følgere i sosiale medier fra hele landet.

gF-2 til web.jpg

Medlemsbladet glutenFRI

I denne utgaven kan du få gode tips til å reise med cøliaki, samt lese om dobbeldiagnosen cøliaki og diabetes. Professor Knut Lundin skriver om forskning på "cøliakipillen", og vi har testet glutenfrie brødblandinger. Dessuten byr vi på flere inspirerende oppskrifter til lyse sommerkvelder. 

Piknikspyd-6_1200x500.gif

Smakfulle piknikspyd

Lag piknikspyd med frukt, grønnsaker og ost. Dette er sunt, godt og veldig lettvint.

Finn glutenfrie spisesteder i Norge

Klikk på logoene for mer info