Nyheter
Følg oss på Facebook
Bakefri avvikler
/ 12.09.2014

Bakefri avvikler

Bakeri og kafé Bakefri i Oslo har besluttet å avvikle driften etter nesten fem år med glutenfritt på menyen.
Lupiner kan gi allergisk reaksjon
/ 10.09.2014

Lupiner kan gi allergisk reaksjon

Lupiner, som er en av ingrediensene i Grandiosa Glutenfri, kan gi allergiske reaksjoner hos nøtteallergikere.
Bakekurs
/ 05.09.2014

Bakekurs

... meld deg på høstens kurs!
Kjøp jubileumsboka
/ 02.09.2014

Kjøp jubileumsboka

Hva får man om man tar en ung, kvinnelig cøliakipasient, en far til et lite barn med cøliaki, en spesialist i fordøyelsessykdommer og en dietetiker?

Norsk cøliakiforening I Pb 351 Sentrum 0101 Oslo | 22 40 39 00 | post@ncf.no