Norsk cøliakiforening – en organisasjon for deg som ikke tåler gluten. Vi er også til for alle berørte og de som ønsker å støtte oss.

Kurs

Trond_svart_hvitt_7.png

Spør vår ekspert

Spørsmål om glutenintoleranse? Legg inn spørsmål og få svar fra prof. dr. med. Trond S. Halstensen. Du kan legge inn spørsmål når som helst, Halstensen svarer onsdager kl. 18.00–20.00. Du kan også søke på tidligere spørsmål og svar i arkivet.

Baby_1200x500.jpg

Innføring av glutenholdig mat hos spedbarn

Spedbarn skal ha en gradvis glutenintroduksjon først etter at de er 4 måneder og ikke eldre enn 12 måneder.

454.JPG

Familiecamp i idylliske omgivelser

Med masse glade barn, mange morsomme aktiviteter og bare glutenfri mat!

glutenFRI-4_1200x500.jpg

Medlemsbladet glutenFRI

I denne utgaven kan du blant annet lese om nye forskningsresultater som avslører at fruktaner kan være årsaken til mageproblemer hos glutensensitive. Vi har også testet energibarer, og du får tips til deilige oppskrifter til jul!

Glutenfrie knekkebrød_1200x500.jpg

Glutenfrie knekkebrød med stekt sopp

Disse knekkebrødene er knasende sprø og smaker like godt til frokost som til et lite kveldsmåltid med stekt sopp og rømme. 

Finn glutenfrie spisesteder i Norge

Klikk på logoene for mer info