Nettbutikker

Her finner du et utvalg nettbutikker som selger glutenfrie produkter.

ANNONSER


Det Glutenfrie Verkstedalt

Det Glutenfrie Verksted har et rikt utvalg av glutenfrie og økologiske bakemikser, en egen «rent mel i posen» serie i tillegg til glutenfritt på 1-2-3.
Etter mange henvendelser og forespørsler har vi åpnet nettbutikk hvor du enkelt kan klikke hjem dine favoritter fra Det Glutenfrie Verksted.

Nettside | Facebook | Instagram | YouTube


SOMA.noalt

På soma.no finner du glutenfrie varer som mel og melmikser, müsli, gryn, pasta, lasagne, grøter, og barer. I tillegg har soma.no en rekke glutenfrie wraps, bakemikser, kjeks og chips.  NB! Ikke alt i nettbutikken er glutenfritt.

www.soma.no  I  Facebook  I  Instagram  I  E-post

 


Funksjonell matalt

Funksjonell Mat tilbyr produkter som gjør det lettere å leve sunt. I vår nettbutikk finner du ulike glutenfrie meltyper, som mandelmel og sesam-mel. Vi kan også tilby brødmix og kakemix som er uten både hvetemel og sukker (flere glutenfrie meltyper og bakemixer er under utvikling). Bestiller du for over 800 kr får du varene gratis tilsendt.

butikk.funksjonellmat.no  I  Facebook  I  21 89 98 00

 


Naturlig glutenfrittalt

Naturlig glutenfritt tilbyr økologiske gluten- og melkefrie bakeblandinger, mel og bakevarer av steinmalt kvalitet med god bakeevne og lite salt. Det brukes fiber- og næringsrike frø og pseudokorn som sorghum, amaranth og kikerter i blandingene. En pose gir ett brød eller ett brett med rundstykker og egner seg også til focaccia, pizza, baguetter, boller, lapper og pannekaker. Orker du ikke å bake? da kan du kjøpe bakevarer og knekkebrød som Den Gode Baker lager av bakeblandingene. Varene blir sendt ut med klimanøytral pakke i posten, eller med el-sykkel/bil i Oslo. Kjører du forbi lageret, kan du hente selv etter avtale.

www.naturligglutenfritt.no  I  Facebook  I  928 85 724

 


Allergikost

altHos oss er alt glutenfritt! Vi er spesialister på de fleste matallergier, og i vår nettbutikk vil du til enhver tid finne både vanlige basisvarer og nyheter til gunstige priser. Vi har også gourmet- og lavkarboprodukter.

www.allergikost.no  I  Facebook  I  32 80 04 24

 


Diggboxalt

DiggBox leverer sunne, smakfulle og allergivennlige snacks hjem og på arbeidsplassen. Vi brenner for å gjøre sunn snacking enklere dem som har ulike former for matintoleranser, samt følger et bestemt kosthold. Hos oss kan du bestille en glutenfri snackskasse med unike gluten- og hvetefrie godbiter som smaker himmelsk. Du kan også kjøpe en glutenfri snackskasse for barn, samt en gaveboks med deilige godbiter uten gluten og hvete. I tillegg kan du finne et spennende utvalg av glutenfrie produkter i vår nettbutikk. Fri frakt på alle kasser hos oss. Velkommen!

 

www.diggbox.no I Facebook  I Instagram

 

Klikk på logoene for mer info