Liten gutt_1200x500.jpg

Skole- og barnehagepakken

Det kan fort dukke opp situasjoner på skolen eller i barnehagen som ikke alltid er like lette å håndtere. Vi har derfor satt sammen en pakke med mye nyttig og praktisk informasjon for å gjøre hverdagen enklere og tryggere for både voksne og barn.

Pakken er i utgangspunktet laget for bruk i skole og barnehage, men er like nyttig for besteforeldre, andre familiemedlemmer og venner. Pakken er best egnet for barn under 10 år.

Skole- og barnehagepakken inneholder:

Oppskriftshefte for barn med enkle oppskrifter som barna kan lage alene eller sammen med en voksen.

alt

En laminert plansje, med en enkel oversikt over hvilke mat-varer som er glutenfrie og hvilke som er glutenholdige. Kan henges opp på skolekjøkkenet eller i barnehagen.

Hefte med råd og tips til skoler og barnehager om håndtering av glutenfri mat.

Diverse skriv til foresatte med råd og tips om alt fra rettighe-ter, tilrettelegging, bursdagsfeiring og oppbevaring og hånd-tering av glutenfri mat.

Et ark med 48 klistremerker med teksten GLUTENFRI. Kan klistres på matbokser, brødristere, kakespader etc.

Plastkasse med lokk, str 18 x 28 x 12 cm (b x d x h) som pas-ser i garderoben til barnet. Den er fin å bruke til oppbevaring av «nødproviant», som vaffelmiks, pasta, tomatsuppe eller lignende som barnet kan ta med seg dersom det blir invitert med hjem til venner etter
skoletid/barnehage. Det følger med noen sponsende, glutenfrie produkter i kassen.

Bestill skole- og barnehagepakken på post@ncf.no eller 22 40 39 00. Pris: 240,- + frakt.

 

Sponsorer av skole- og barnehagepakken:

altaltalt