Årets glutenfrie bedrift_2018_1200x500.jpg

Hvert år kårer NCF Årets glutenfrie bedrift

Prisen skal stimulere til et godt glutenfritt tilbud i markedet, og deles ut innen kategoriene Produsenter, Serveringssteder og Konditorier.

Prisvinnere 2018:

Produsent: Klæbu Håndbakeri
Serveringssted: Glunot
Konditori: Dampbageriet


Prisvinnere 2017:

Produsent: REMA 1000
Serveringssted: Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken
Konditori: Harry Bakeri & Kaffibar


Prisvinnere 2016:

Produsent: Drytech
Serveringssted: PULS Ditt værested, Gjøvik
Konditori: Kjøkkenskapet


Prisvinnere 2015:

Produsent: Det glutenfrie verksted
Serveringssted: Søstrene Fryd, Ålesund
Konditori: Baker Hansens Glutenfrie AS


Prisvinnere 2014:

Produsent: Fønix, avd. Fønix Håndverksbakeri
Serveringssted: Babels kafé, Tønsberg
Konditori: Mikalsen Bakeri


Prisvinnere 2013:

Produsent: Brisk Kompetansesenter, avd. bakeri og Lofotprodukt
Serveringssted: Jordbærpikene
Konditori: Gjestalveien Conditori


Prisvinnere 2012:

Produsent: Rieber & Søn
Serveringssted: Telemark-Svingen
Konditori: Bakefri

 

Send inn nominasjon!

I høst skal NCF kåre Årets glutenfrie bedrift for 8. gang, og vi ønsker DIN nominasjon til spisesteder og konditorier som er spesielt gode på glutenfritt!

I nominasjonen er det viktig å få frem det som gjør at stedet utmerker seg:

  • Hvordan er utvalget av glutenfritt?
  • Hvordan er tilgjengeligheten?
  • Hvor synlig er det glutenfrie tilbudet? (plakater, meny og lignende).

Nevn også hvilken kategori det gjelder (spisested eller konditori).

Dersom du har sendt inn nominasjon tidligere år, kan den gjerne sendes inn på ny.

Nominasjonen sendes til post@ncf.no innen 1. oktober 2019. Merk mailen med «Årets glutenfrie bedrift».

Klikk på logoene for mer info