Årets glutenfrie bedrift 2020- ny.jpg

Årets glutenfrie bedrift

Norsk cøliakiforening deler hvert år ut prisen "Årets glutenfrie bedrift". Prisen skal stimulere til et godt glutenfritt tilbud i markedet, og deles ut innen kategoriene Produsenter, Serveringssteder og Konditorier.

Prisvinnere 2023:

Produsent: Hatting
Serveringssted: Arepa (Oslo)
Konditori: Klæbu Bakeri

Les mer om vinnerne


Prisvinnere 2022:

Produsent: Kjevla Hjemmebakeri AS, Nøtterøy, og DR. Schär AG/SPA
Serveringssted: Poca Madre, Bergen
Konditori: Baker Jørgensen AS, Arendal

Les mer om vinnerne


Prisvinnere 2021:

Produsent: Wild Fire Foods og Semper
Serveringssted: Spiseriet kafé
Konditori: Baker Hansen

Les mer om vinnerne


Prisvinnere 2020:

Produsent: Elda bakeri og Nua Brygghus
Serveringssted: Fugl Føniks
Konditori: Spisekroken Evje

Les mer om vinnerne


Prisvinnere 2019:

Produsent: Norgesmøllene AS
Serveringssted: ASIA (Aker Brygge)
Konditori: Brustadbakeren (Rogaland)

Les mer om vinnerne


Prisvinnere 2018:

Produsent: Klæbu Håndbakeri
Serveringssted: Glunot
Konditori: Dampbageriet


Prisvinnere 2017:

Produsent: REMA 1000
Serveringssted: Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken
Konditori: Harry Bakeri & Kaffibar


Prisvinnere 2016:

Produsent: Drytech
Serveringssted: PULS Ditt værested, Gjøvik
Konditori: Kjøkkenskapet


Prisvinnere 2015:

Produsent: Det glutenfrie verksted
Serveringssted: Søstrene Fryd, Ålesund
Konditori: Baker Hansens Glutenfrie AS


Prisvinnere 2014:

Produsent: Fønix, avd. Fønix Håndverksbakeri
Serveringssted: Babels kafé, Tønsberg
Konditori: Mikalsen Bakeri


Prisvinnere 2013:

Produsent: Brisk Kompetansesenter, avd. bakeri og Lofotprodukt
Serveringssted: Jordbærpikene
Konditori: Gjestalveien Conditori


Prisvinnere 2012:

Produsent: Rieber & Søn
Serveringssted: Telemark-Svingen
Konditori: Bakefri