Årets glutenfrie bedrift_2018_1200x500.jpg

Hvert år kårer NCF Årets glutenfrie bedrift

Prisen skal stimulere til et godt glutenfritt tilbud i markedet, og deles ut innen kategoriene Produsenter, Serveringssteder og Konditorier.

Prisvinnere 2018:

Produsent: Klæbu Håndbakeri
Serveringssted: Glunot
Konditori: Dampbageriet


Prisvinnere 2017:

Produsent: REMA 1000
Serveringssted: Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken
Konditori: Harry Bakeri & Kaffibar


Prisvinnere 2016:

Produsent: Drytech
Serveringssted: PULS Ditt værested, Gjøvik
Konditori: Kjøkkenskapet


Prisvinnere 2015:

Produsent: Det glutenfrie verksted
Serveringssted: Søstrene Fryd, Ålesund
Konditori: Baker Hansens Glutenfrie AS


Prisvinnere 2014:

Produsent: Fønix, avd. Fønix Håndverksbakeri
Serveringssted: Babels kafé, Tønsberg
Konditori: Mikalsen Bakeri


Prisvinnere 2013:

Produsent: Brisk Kompetansesenter, avd. bakeri og Lofotprodukt
Serveringssted: Jordbærpikene
Konditori: Gjestalveien Conditori


Prisvinnere 2012:

Produsent: Rieber & Søn
Serveringssted: Telemark-Svingen
Konditori: Bakefri

 

Klikk på logoene for mer info