Glutenfrie oppskrifter

Her finner du oppskrifter som du kan være trygg på er glutenfrie.

Tidsbruk
  • 0 - 20 min
  • 20 - 40 min
  • 40 - 60 min
  • Over 60 min
Type rett
  • Bakverk
  • Kaker og desserter
  • Varmretter
  • Salater
  • Jul
  • Annet
budapestkake web.jpg

Budapestkake med vaniljekrem og fersken

Dette er den tropiske søsteren til kvæfjordkake og pavlova, og er fantastisk god.

Wrap_1200x500.jpg

Wraps med fyll

Wraps er lett å lage og lett å spise uten bord og tallerken. Med andre ord; fint å ha med på tur!

Høstens sopp-pai med polenta_1200x500.jpg

Sopp-pai med polenta

Bruk årets sopp til å lage en lun og god sopp-pai. Det tradisjonelle egg- og melkebaserte fyllet erstattes med polenta så den passer til alle og enhver.

Quiche Lorraine_1200x500.jpg

Quiche Lorraine

En klassisk Quiche Lorraine passer like godt til lunsj som til middag enten det er fest eller hverdag.

Syrlig bærpai_1200x500.jpg

Syrlig bærpai

Bærpai er alltid en vinner når man vil imponere venner og familie, eller når man bare vil kose seg litt ekstra.

Løk- og skinkepai _1200x500.jpg

Løk- og skinkepai

Bruk høstens råvarer sammen med en lun geitost for en spennende vri på den tradisjonelle løk- og skinkepaien.

Pinnebrød_edin.jpg

Pinnebrød med en vri

Pinnebrød er moro å steke på tur. Tilsett gjerne krydder for en «foccacia-variant» eller sukker og kanel for en søt «kanelbolle-variant».
 

anettes-bolle-web.jpg

Fastelavnboller

Disse bollene er så gode at det nesten er umulig å smake at de er glutenfrie. Fyll dem med krem og syltetøy til fastelavn, eller varier med rosiner til alle andre dager i året!

Fruktbrød med blåbær_1200x500.jpg

Fruktbrød med blåbær

Et deilig og glutenfritt fruktbrød laget med blåbær passer fortreffelig til modne oster. Perfekt til litt kveldskos eller som avslutning på en større middag.

Klikk på logoene for mer info