Cøliakiuka_Nettbanner_1200x500px_uten klikk.jpg

Glutenfri matglede

Forside_tipshefte_utklipp.PNG

Tips til glutenfri matlaging

Tipsheftet gir en oversikt over hva du bør kjenne til når du skal lage og servere glutenfri mat. «Hva er glutenfritt» vs «Hva er glutenholdig» og «Hva er ppm» er eksempler på spørsmål som stilles i heftet.

Oppskrifthefte_forside.jpg

Nytt og lekkert oppskriftshefte

Oppskriftsheftet inneholder 15 fristende oppskrifter med cookies, eplekake, grove og fine rundstykker med mer. Oppskriftene er lette å forstå og de fleste er enkle å få til. 

Kafe-1000x600.jpg

Godt nytt fra glutenfri-fronten

Vi har lagt bak oss en annerledes sommer, mange har feriert i eget hjemland, og det har faktisk bydd på flere gledelige overraskelser for oss som ikke tåler gluten.

sommerfest_klipp.JPG

Slik skaper du glutenfri matglede

Å kose seg med god og trygg mat er viktig for alle, også for dem som ikke tåler gluten. Her får du gode tips til hvordan du kan skape glutenfri matglede på hjemmebane, på arbeidsplassen, for venner og familie.

Brød med Teff og Arv Foto_Silje Feiring.jpg

Gründere som bidrar til glutenfri matglede

Her i Norsk cøliakiforening heier vi høyt og tydelig på alle gründere og ildsjeler som er med på å gi oss gode produkter på markedet. I forbindelse med Cøliakiuka 2020, har vi bedt om at de deler en liten historie om glutenfri matglede. 

Yoghurt_is-1200X500.jpg

Årets kampanje

En av NCFs viktige oppgaver er å spre kunnskap om at glutenfri mat både smaker godt og ikke behøver å være så vanskelig å få til, og det er dette som er temaet for årets kampanje: Glutenfri matglede!

Glad-jente,-istock-1200x500.jpg

Glutenfri bakst KAN smake vidunderlig!

Her kan du lese om da Ena for første gang fikk oppleve at glutenfri bakst kan smake vidunderlig. Denne og flere historier om glutenfrie matgleder fra medlemmene våre, kan du lese her. 

Homemade-Apple-Pie-Dessert-1200x500.jpg

Enkelt, godt og glutenfritt

Her får du et knippe enkle og gode glutenfrie oppskrifter.

Tur_1200x500.jpg

Nyt naturen – spis maten ute!

Høsten er en fin tid for turer i skog og fjell, og her er noen gode forslag til mat du kan spise ute. 

Fiberhusk_1200x500.jpg

De gode hjelperne

Når vi baker glutenfritt så trenger vi litt ekstra hjelp for å få luftig bakverk. Her har du tips til noen gode hjelpere på kjøkkenet.

Viltgryte med sopp og tyttebær_1200x500_2.jpg

Smak av høst

Her får dere 9 herlige oppskrifter med en smak av høst! 

Klikk på logoene for mer info