Hopper for web.jpg

Som medlem kan du spare penger på maten denne uken!

Er du medlem i Norsk cøliakiforening kan du nå bestille mat med opptil 20 % avslag. Men vær oppmerksom på at tilbudet bare gjelder frem til og med søndag 13. juni. Er du ikke medlem - bør du kanskje bli det nå?

Denne uken er helt spesiell.

Som medlem i Norsk cøliakiforening får du 20 % rabatt hos Funksjonellmat.no! Dette gjelder alle varer, bortsett fra allerede rabatterte/tilbudsvarer og pakketilbud.

Og ikke nok med det - du får også 10 % rabatt hos Allergikost.no! Dette gjelder varer til ordinær pris.

Medlemskampanjeprisene gjelder bare denne uken - til og med søndag 13. juni - så her gjelder det å være raskt ute og sikre deg de varene du vil ha før de blir utsolgt.

For å få denne superfordelen - må du først bli medlem - om du ikke er det allerede. Medlemmer vil finne rabattkodene som skal brukes, når de logger inn på ncf.no og er inne på  “Min side” under medlemsfordeler.

Har du glemt hvilke andre medlemsfordeler du har, både økonomiske og andre - bør du ta en titt her - og vi oppdaterer jevnlig med nye medlemsfordeler, så ikke glem å titte innom medlemssidene. 

Er du ikke medlem, men har lyst til å bli det, så kan du enkelt bli det ved å trykke på denne knappen Bli medlem!

 

 

Vi i NCF jobber utrettelig for at dere skal ha en bedre hverdag. Les hvordan vi måtte sende nødhjelp til Caroline med cøliaki som fikk glutenholdig mat på karantenehotell.

Klikk på logoene for mer info