Helios_Quinoamel_1200x500.jpg

Helios naturlig glutenfri Quinoamel

Månedens produkt i juni er Helios naturlig glutenfri Quinoamel – næringsrik, økologisk, hvit quinoa som er blitt dampet, tørket og valset til mel. Ingenting annet.

ANNONSE

Næringsrik quinoa

Quinoa er en hardfør krabat som trives i karrig jord på flere tusen meters høyde i området rundt Andesfjellene. Det lille quinoa-frøet er kjent for å være utrolig næringsrikt, tettpakket med aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Kan brukes til all glutenfri bakst

Helios Quinoamel er quinoamel fra hel hvit quinoa. Melet er veldig allsidig, og passer godt i for eksempel brøddeiger, rundstykker, vaffelrøre eller grøt. Det er også flott som glutenfritt bindemiddel i supper, sauser og smoothies. Bruk gjerne quinoamel blandet med andre melsorter når du baker for en enda mer næringsrik bakst. 

Glutenfri produktserie

Helios Naturlig glutenfri Quinoamel er del av en større produktserie som også inkluderer spagetti, fusilli og bakemikser. På helios.no finner du mer informasjon, inspirasjon og oppskrifter.

Helios Naturlig Glutenfri fås kjøpt i alle Life og Sunkost helsekostbutikker, på life.no, sunkost.no og i utvalgte Meny, Coop Obs og Coop Mega.

Se også:
Glutenfrie produsenter