spagetti2.jpg

Månedens produkt mai - Helios Naturlig Glutenfri Spagetti

Helios Naturlig Glutenfri Spagetti er økologisk pasta av bare naturlige ingredienser med ekstra mye fiber og protein.

ANNONSE


Glutenfri pasta med mye næring

Helios sin glutenfrie spagetti er laget av 100% fullkornsrismel. Slik får den et uvanlig høyt innhold av protein og fiber – hele 3,2 gram fiber og 7,5 gram protein per 100 gram! Spagettien er helt fri for stivelse og tilsatt salt, oppfyller kravene til nøkkelhullsmerket, og er økologisk – selvfølgelig. Produksjonen er bærekraftig og helt klimanøytral.

Laget på gamlemåten i Italia

Pastaen til Helios er laget i Italia hos en pastaprodusent som har spesialisert seg 100% på glutenfrie produkter. Pastaen lages på gamlemåten ved at de støpes i ekte bronseformer. Slik får den en ekstra god konsistens som ikke kleber, og en overflate som binder sausen ekstra godt.

Kokkens favoritt

De gode ingrediensene og den spesielle produksjonsteknikken gir en mild og god smak som er til forveksling lik konvensjonell pasta. Skeptisk? Du trenger ikke ta kun vårt ord for det! Yiannis Filolias, kokk og mannen bak bloggen Pappa Uten Gluten, sier; «Dette er den beste glutenfrie pastaen jeg har jobbet med!».

Gode, næringsrike produkter

Helios Naturlig glutenfri spagetti er del av en større produktserie som også inkluderer spagetti, fusilli, bakemikser og mel. På helios.no finner du mer informasjon, inspirasjon og oppskrifter. Helios Naturlig Glutenfri fås kjøpt i alle Life helsekostbutikker og på life.no.

 

  • Helios Spaghetti er laget av 100 % fullkornsrismel, og inneholder 3,2 g fiber og 7,5 g protein per 100 gram.
  • Helios Penne inneholder maismel, rismel, bokhvetemel og quinoamel. Inneholder 2,5 g fiber og 7,8 g protein per 100 gram.
  • Helios Fusilli er laget av 100 % fullkornsrismel, og inneholder 3,2 g fiber og 7,5 g protein per 100 gram.

alt