Magevennligmat-Hvite-kakemenn ny.jpg

Deilige glutenfrie julekaker

Det finnes ikke noe så koselig som å bake til jul. Om du baker syv slag, tre eller bare to er opp til deg. Viktig at det er kos og ikke stress. Her finner du våre glutenfrie julefavoritter.

Magevennligmat-Hvite-kakemenn ny.jpg

Hvite kakemenn

Lubne, hvite kakemenn og -koner er manges favoritt i jula og kan fort konkurrere med pepperkakene. Vi sier som Ole Brumm: Ja, takk - begge deler!

Peppernøtter_magevennligmat_Julia-Edin.jpg

Glutenfrie peppernøtter

Denne oppskriften på glutenfrie peppernøtter er ganske stor, så bak gjerne sammen med flere, eller legg dem på glass og gi bort som gaver. Disse peppernøttene kan også lages melkefrie.

Magevennligmat-serinakaker - ny.jpg

Glutenfrie serinakaker

Glutenfrie serinakaker er alltid en vinner på kakebordet til jul. Prøv denne herlige oppskriften og la julelukten spre seg i huset.

Magevennligmat-krumkaker-med-appelsin -ny.jpg

Glutenfrie krumkaker

Sprø krumkaker hører hjemme på kakebordet i julen. Denne versjonen er tilsatt appelsin! Prøv den. Kanskje blir det familiens nye favoritt?

Magevennligmat-Havreflarn ny.jpg

Glutenfrie havreflarn

Sprø, glutenfrie havreflarn med silkemyk smørkrem med klementinsmak er en ny vri på en gammel julefavoritt. 

Appelsinkjeks_web.jpg

Appelsinkjeks

Kjeksene kan varieres med sitronsmak for en syrligere smak, og man kan trykke ut kjeksene i de formene man selv ønsker. Deigen er lett å bake ut, og derfor fin å bake sammen med barn.

 

Magevennligmat-pepperkaker ny.jpg

Glutenfrie pepperkaker

Små og store pepperkakebakere samles rundt kjøkkenbordet til bakekos nå i førjulstiden. Her deler Julia sin oppskrift på deilige, glutenfrie pepperkaker.