Det-Glutenfrie-Verksted-kringle-bredde-web.jpg

En ny medlemsfordel du ikke vil gå glipp av

Nå er det hetebølge og sommerstemning i Norsk cøliakiforening. Nå får du som medlem også 15% i kampanjerabatt hos Det Glutenfrie Verksted.

Det har vært skrevet mye om at glutenfri mat er både dyrere og mindre sunn enn glutenholdig mat. Du har kanskje lest om den nye forskningsrapporten?

Vi er derfor glade over å kunne gi våre medlemmer en rabattkode hos Det Glutenfrie Verksted. Her finner du både sunne og søte godsaker du kan kjøpe samt en flott samling oppskrifter. Bringebærkransen er bare en av mange, lekre oppskrifter du kan finne på nettsidene.

Det Glutenfrie Verksted kjører kampanje ut juni, og medlemmer i Norsk cøliakiforening får 15% rabatt i nettbutikken detglutenfrieverksted.no. Rabatten gjelder fra i dag og til og med 30. juni. Den gjelder for ordinære varer, men ikke boken «Et glutenfritt kjøkken» eller varer som er allerede er nedsatt i pris.

Rabattkoden for medlemmer finner du om du logger deg inn på ncf.no

Dette er ikke den eneste gode medlemsfordelen vi har i Norsk cøliakiforening akkurat nå. Les HER om alle de gode medlemstilbudene du kan benytte deg av. Vi anbefaler deg: Fyll opp med glutenfrie godsaker før ferien starter!

Har du lyst på dette fantastiske tilbudet, men er ikke medlem? 

Bli medlem

Klikk på logoene for mer info