Vafler_1200x500_Eivind Høimyr.jpg

Foto: Eivind Høimyr

Glutenfrie vafler

Kaker og desserter 20 - 40 min

Mmm ... vafler – alles favoritt!

Ingredienser

  • 5 egg
  • 4 ss sukker
  • 4 dl melk/surmelk
  • 350 g glutenfritt mel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts kardemomme
  • 0,5 dl rapsolje/flytende margarin/smeltet smør

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker luftig
  2. Bland i resten av ingrediensene
  3. La røren svelle ca. 30 minutter

Obs: Pass på at det ikke er noen rester av glutenholdig vaffelrøre i jernet når du steker glutenfrie vafler. Dersom jernet og brukes til glutenholdige vafler, bør du unngå å spise den første glutenfrie vaffelplaten som stekes.

Klikk på logoene for mer info