Nyheter

50 glutenfrie godbiter
/ 27.05.2016

50 glutenfrie godbiter

Ny kokebok ute nå – glutenfritt både til hverdag og fest.
lavFODMAP på reise
/ 08.04.2016

lavFODMAP på reise

I denne boken får du tips og råd til ferien dersom du har en sensitiv mage, cøliaki eller laktoseintoleranse.
LavFODMAP – magevennlig mat
/ 19.10.2015

LavFODMAP – magevennlig mat

Forfatter av boken «LavFODMAP – magevennlig mat», Julia Edin, har slitt med mageproblemer siden hun var barn.
Ny veileder om allergener
/ 12.06.2015

Ny veileder om allergener

Mattilsynet har laget en ny veileder om merking av allergener i ikke ferdigpakket mat. Veilederen er rettet mot bransjen.
Basic Glutenfri Baking
/ 09.06.2015

Basic Glutenfri Baking

I kokeboken «Basic Glutenfri Baking», får man, i tillegg til oppskrifter, også innføring i meltyper, ingredienser og bakemetoder.

Aktuelt Aktuelt +

  • For godt til å være sunt /29.05.2015
  • Nytt i bokhyllen: Kjernesunt /22.04.2015
  • Allergi og matintoleranse – håndbok for et godt liv /12.12.2014
  • Kjøp jubileumsboka nå! /02.04.2014
  • Nytt i bokhyllen /17.03.2014
  • Oppskrifter og tips for unge bakere /10.03.2014
  • Ny utgave i salg /11.11.2013
  • Smakfulle brød i bokform /19.08.2013
  • Glutenfri eufori – smakfullt og enkelt /22.03.2013
  • God mat – enkelt og greit! /25.02.2013
  • Bøker

    Ingrediensleksikon

    NCF/ Egenprodusert

    Kan bestilles fra NCFs kontor.

    200,- (porto kommer i tillegg).

    Send e-post til:
    post@ncf.no

    Oppskrifter og tips

    NCF / Egenprodusert

    Kan bestilles fra NCFs kontor.
    De som deltar på NCFs bakekurs får oppskriftsheftet gratis.

    300,- (porto kommer i tillegg).

    Send e-post til:
    post@ncf.no

    Oppskrifter for barn

    NCF/ Egenprodusert

    Kan bestilles fra NCFs kontor.
    De som deltar på NCFs bakekurs får oppskriftsheftet gratis.

    150,- (porto kommer i tillegg).

    Send e-post til:
    post@ncf.no

    Julekaker og lefser

    NCF/ Egenprodusert

    Kan bestilles fra NCFs kontor.
    De som deltar på NCFs bakekurs får oppskriftsheftet gratis.

    250,- (porto kommer i tillegg).

    Send e-post til:
    post@ncf.no


    Norsk cøliakiforening I Pb 351 Sentrum 0101 Oslo | 22 40 39 00 | post@ncf.no