Nyheter

Allergi og matintoleranse – håndbok for et godt liv
/ 12.12.2014

Allergi og matintoleranse – håndbok for et godt liv

En håndbok for alle med matallergi eller matintoleranse.
Kjøp jubileumsboka nå!
/ 02.04.2014

Kjøp jubileumsboka nå!

40 år med ildsjeler, utvikling og ny kunnskap. Gå ikke glipp av NCFs historie!
Nytt i bokhyllen
/ 17.03.2014

Nytt i bokhyllen

To nye bøker i salg – «Allergikokebok for hele familien» og «Bak glutenfritt. Fra bagett til brownie».
Oppskrifter og tips for unge bakere
/ 10.03.2014

Oppskrifter og tips for unge bakere

Tips fra den svenske cøliakiforeningen: Smilla bakar glutenfritt: favoritrecept och smarta tips.
Ny utgave i salg
/ 11.11.2013

Ny utgave i salg

En revidert utgave av "Glutenfri mat – godt og sunt, gjærbakst og kaker " er nå i salg.

Aktuelt Aktuelt +

  • Smakfulle brød i bokform /19.08.2013
  • Glutenfri eufori – smakfullt og enkelt /22.03.2013
  • God mat – enkelt og greit! /25.02.2013
  • NCF oppskriftshefter /03.01.2013
  • Gøy med glutenfritt /31.10.2012
  • Velkommen til et nytt og friskere liv! /01.06.2012
  • Bøker

    Ingrediensleksikon

    NCF/ Egenprodusert

    Kan bestilles fra NCFs kontor.

    200,- (porto kommer i tillegg).

    Send e-post til:
    post@ncf.no

    Oppskrifter og tips

    NCF / Egenprodusert

    Kan bestilles fra NCFs kontor.
    De som deltar på NCFs bakekurs får oppskriftsheftet gratis.

    300,- (porto kommer i tillegg).

    Send e-post til:
    post@ncf.no

    Oppskrifter for barn

    NCF/ Egenprodusert

    Kan bestilles fra NCFs kontor.
    De som deltar på NCFs bakekurs får oppskriftsheftet gratis.

    150,- (porto kommer i tillegg).

    Send e-post til:
    post@ncf.no

    Julekaker og lefser

    NCF/ Egenprodusert

    Kan bestilles fra NCFs kontor.
    De som deltar på NCFs bakekurs får oppskriftsheftet gratis.

    250,- (porto kommer i tillegg).

    Send e-post til:
    post@ncf.no


    Norsk cøliakiforening I Pb 351 Sentrum 0101 Oslo | 22 40 39 00 | post@ncf.no